Ons verhaal

TWAALF dankt zijn naam aan het huisnummer, we zijn namelijk gevestigd op Koemarkt 12. Je kunt bij TWAALF terecht voor koffie met gebak, lunch, borrel of diner. Op dinsdag wanneer er markt is, kun je al vanaf 10:00 uur terecht voor een lekkere bak koffie met gebak op het terras, om vervolgens aansluitend van een lekkere lunch te genieten!

Met TWAALF wordt de droom van Sven Tishauser realiteit. Sven is de ondernemer, de bedenker en de eigenaar van TWAALF. Het zorgen voor zijn gasten is waar het bij Sven om gaat! In de stad waar hij is opgegroeid, wil hij de gasten in de watten leggen tijdens een heerlijke lunch of smaakvol diner. En dat gebeurt allemaal op Koemarkt TWAALF.

Samen met zijn ‘Team van TWAALF’ heet Sven jullie elke week van dinsdag t/m zaterdag van harte welkom voor lunch en diner. We kijken enorm uit naar jullie komst, maar vergeet niet te reserveren. Wij kunnen ons dan zo goed mogelijk op jullie komst voorbereiden. Hebben jullie vragen of zaken waar we rekening mee moeten houden? Geef het ons door via info@restauranttwaalf.nl of 0299-633608.

We zien uit naar jullie komst!

Graag tot in TWAALF!

MEMORABELE AVOND

Goede kwaliteit eten en drinken, dat zijn de ingrediënten voor een memorabele & magische avond. Een reden om van ieder moment te genieten!

maak een reservering