UPDATE!


Bijna is het zover, TWAALF gaat in juni open! Op Koemarkt 12 is er grote verbouwing van 3 maanden geweest en kan het team van TWAALF dan eindelijk de deuren gaan openen. Op social media hebben we jullie op de hoogte gehouden van de verbouwing en nu kunnen jullie het eindresultaat met eigen ogen komen bewonderen! We hadden graag een spetterende opening willen houden, maar door het Corona-virus moet dat nog even op zich laten wachten en gaan we jullie nu in de watten leggen tijdens een heerlijke lunch of smaakvol diner.

Vanaf dinsdag 16 juni zijn jullie allen van harte welkom voor lunch en diner. We vragen jullie van tevoren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen en zodat het team weet dat je komt. Door het Corona-virus zijn er bij TWAALF ook maatregelen die we hanteren, zo stellen wij bij het reserveren en aankomst een aantal vragen over de gezondheid van u en uw gast. We vragen jullie ook gebruik te maken de desinfecteren pompjes die bij de ingang/uitgang en het toilet staan, wij van het team maken daar ook allemaal gebruik van! Op de terrastafels ligt een kaartje met wat informatie en regels die van toepassing zijn bij TWAALF.

We kijken enorm uit naar jullie komst, maar vergeet niet te reserveren. Er staat dan alvast een leuk tafeltje voor uw klaar en zo kunnen wij ons goed voorbereiden! Zijn er vragen, opmerkingen of wensen waar wij rekeningen mee moeten houden, dan kunt u contact opnemen met info@restauranttwaalf.nl of 0299-633608

Volg ons ook op social media voor de laatste updates, nieuwsberichten en informatie: @restauranttwaalf